LOGIN
ثبت نام یا ورود
Avatar
هنوز ثبت نام نکرده اید؟

هم اکنون عضو پلاک آبی شوید .و به اطلاعات وب سایت ما دسترسی داشته باشید

تنظیم مجدد کلمه عبور - نام کاربری را فراموش کرده ام

نام کاربری
کلمه عبور
مرا به خاطر بسپار

placabi consulting co.

  • کدام سیستم مدیریتی برای پیاده سازی و به کارگیری و افزایش سطح بلوغ سازمانی مدیریت در کسب و کار و سازمان ما مناسب تر است؟

    پاسخ به این سوال به عوامل مختلفی از قبیل نوع فعالیت سازمان، مشخصات صنعت، مشتریان سازمان، استراتژی کسب و کار، ساختار تشکیلاتی، فرآیندهای جاری در سازمان، روابط درون سازمانی و برون سازمانی، ارتباط با تامین کنندگان و پیمانکاران، استانداردها و الزامات تعیین شده از جانب مشتریان، فرهنگ سازمانی، سابقه پیاده سازی و به کارگیری استانداردها و سیستم های مدیریتی در سازمان، سطح به کارگیری فناوری روز در ارایه خدمات، سطح استفاده از فناوری اطلاعات در سازمان، مشخصات نیروی انسانی نظیر پراکندگی سنی، پراکندگی تحصیلات و آموزش ها، و مسایلی از این قبیل بستگی دارد.
  • مراحل یک پروژه بهبود یا پروژه ارتقای بلوغ سازمانی مدیریت چیست؟

    همانطور که می دانید، پروژه های بهبود و ارتقای بلوغ سازمانی مدیریت گستره وسیعی را شامل می شوند که باعث ایجاد تنوع در اجرای این پروژه ها می شود. مراحل اجرای این پروژه ها عموما شامل موارد زیر اما نه محدود به آن ها می شود:

    گام اول: گام شناخت وضعیت موجود و تعیین نیازهای اساسی سازمان.

    گام دوم: تهیه فهرست پروژه های بهبود یا ارتقای بلوغ سازمانی مدیریت با توجه به نتایج مرحله قبل و امکان سنجی اجرا.

    گام سوم: انتخاب الگوها و استانداردها و چارچوب سیستم و در صورت نیاز سفارشی نمودن استانداردها.

    گام چهارم: ارایه آموزش های لازم و آماده سازی سازمان برای انجام پروژه.

    گام پنجم : تجزیه و تحلیل فاصله وضع موجود با وضعیت هدف و تعیین اقداماتی که باید برای رسیدن به وضعیت هدف صورت پذیرد.

    گام ششم: تشکیل کمیته راهبردی و تیم های اجرایی.

    گام هفتم: طراحی سیستم.

    گام هشتم: اجرای سیستم.

    گام نهم: اخذ بازخورد و اصلاح و بهبود سیستم.

    گام دهم: انجام ممیزی داخلی برای اطمینان از پیاده سازی کلیه الزامات تعیین شده و اقدام در جهت رفع مغایرت های مشخص شده در مرحله ممیزی.

    گام یازدهم: ارایه آموزش های نهایی به کاربران سیستم.

    گام دوازدهم: مستندسازی نهایی و تهیه کتابچه آموخته ها و تجربیات پروژه.

    گام سیزدهم: در صورت نیاز، دعوت از شرکت صادر کننده گواهینامه یا تاییدیه و انجام ممیزی نهایی توسط شرکت گواهی دهنده.

    گام چهاردهم: رفع مغایرت های احتمالی تعیین شده توسط شرکت گواهی دهنده، ممیزی نهایی و صدور گواهینامه توسط مرجع ذیصلاح.

    گام پانزدهم: نگهداری و بهبود سیستم.

    همانگونه که مشاهده می کنید، پایان گام پانزدهم در حقیقت آغاز گام اول برای پروژه بهبود بعدی است! شایان ذکر است که برخی از این گام ها در قسمت هایی (یا کل قسمت ها) به صورت همزمان و موازی انجام می شوند. (مثل گام ها ی دوم و سوم یا گام ها ی هفتم و هشتم و ...)

  • در صورتی که در صدد اخذ گواهینامه یا اخذ تاییدیه از مرجع گواهی دهنده خاصی باشیم، به عنوان مثال گواهینامه مدیریت کیفیت ISO9001، چه اقداماتی باید انجام دهیم؟

    در درجه اول شرکت یا سازمان شما می باید طی ارزیابی درون سازمانی تصمیم بگیرد که مراحل طراحی و پیاده سازی استاندارد و تامین الزامات مربوطه توسط نیروهای خود سازمان انجام پذیرد یا از خدمات یک شرکت مشاور استفاده نماید. در صورتی که دانش و تجربه کافی برای پیاده سازی الزامات تعیین شده برای اخذ گواهینامه در درون سازمان شما وجود نداشته باشد، لازم است از یک شرکت مشاور برای انجام این کار استفاده نمایید. شرکت مشاور، برای انجام پروژه، به طور معمول گام هایی را که در پاسخ به سوال قبل مطرح نمودیم در مجموعه شما انجام می دهد و پس از این که پیاده سازی سیستم به پایان رسید، مشاوره ها و همکاری های لازم را برای انتخاب و دعوت از مرجع گواهی دهنده (CB Certification Body) برای ممیزی به انجام می رساند. پس از انجام ممیزی توسط شرکت گواهی دهنده، شرکت مشاور مجموعه شما را در رفع مغایرت های احتمالی مشاهده شده در جریان فرآیند ممیزی یاری می رساند و بعد از رفع مغایرت ها، گواهینامه توسط CB صادر می گردد.

  • آیا شرکتی که گواهینامه یا تاییدیه را صادر می نماید می تواند برای پیاده سازی سیستم و اجرای الزامات استاندارد نقش شرکت مشاور را داشته باشد؟ فرق بین شرکت مشاور و شرکت گواهی دهنده چیست؟

    خیر. این مساله که شرکت اعطا کننده گواهینامه نقش شرکت مشاور را برای طراحی و پیاده سازی سیستم ایفا نماید از نظر قانونی مجاز نیست. به عبارتی، صحیح نیست که مشاوری که سیستم را طراحی نموده و الزامات را پیاده سازی کرده است، خودش برای کار خودش گواهینامه صادر نماید! این درست مشابه آن است که یک دانش آموز ورقه امتحان خود را شخصا صحیح کند و به خودش نمره قبولی دهد. البته شرکت گواهی دهنده (CB) می تواند مشاوره و راهنمایی های لازم را برای رفع اشکالات و تامین نیازمندی های استاندارد «به طور رایگان» به کسب و کارهای مختلف ارایه نماید. مثلا برخی از شرکت های صدور گواهینامه، متن استاندارد مربوطه را به صورت رایگان در کسب و کارهای مرتبط توزیع می نمایند. اما باید توجه داشت که در مراحل پیاده سازی سیستم و اخذ گواهینامه، «شرکت مشاور» و «شرکت صادر کننده گواهی نامه یا تاییدیه» می باید دو شخصیت حقوقی متفاوت باشند.

  • یک پروژه طراحی و پیاده سازی سیستم (و در صورت نیاز، اخذ گواهینامه مربوطه) یا یک پروژه بهبود تقریبا چه مدت زمان به طول می انجامد؟

    بدیهی است مدت زمان یک پروژه طراحی و پیاده سازی سیستم به عوامل گوناگونی از قبیل دامنه فعالیت ها، اندازه و تعداد فرآیندهای مربوط، هدف نهایی از پیاده سازی و به کارگیری سیستم و میزان دقت مورد نیاز در طراحی و پیاده سازی، بزرگی سازمان و تعداد نیروی انسانی، سطح دانش سازمانی در رابطه با سیستم مورد نظر، سطح همکاری سازمانی در پیاده سازی سیستم، و مهم تر از همه محدودیت های موجود در تخصیص منابع انسانی و مالی به پروژه بستگی دارد. در بعضی از سازمان ها، حتی گام شناخت یعنی گام اولیه چنین پروژه هایی تا یک سال به طول می انجامد!

    بنابراین، در صورتی که مایل هستید بدانید پروژه طراحی و پیاده سازی سیستم یا یک پروژه بهبود در سازمان شما چه مدت به طول می انجامد، کافیست با شرکت پلاک آبی تماس بگیرید. کارشناسان ما آماده اند تا پس از دریافت اطلاعات مورد نیاز، مشاوره لازم را ارایه نمایند.

  • در صورت شرکت در دوره های آموزش برگزار شده توسط شرکت پلاک آبی، چه مدرکی به شرکت کنندگان ارایه می شود؟

    به کلیه شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزشی، گواهی شرکت در دوره از جانب شرکت پلاک آبی ارایه می‌گردد.

    در صورت تمایل به اخذ گواهینامه بین‌المللی، علاقمندان می‌توانند پس از پایان دوره در آزمون مربوط شرکت نمایند و در صورت مثبت بودن نتیجه ارزیابی و پرداخت هزینه‌های مربوط، گواهی‌نامه بین‌المللی برای شرکت‌کنندگان صادر خواهد شد.

  • مراجع صدور گواهینامه ISO (سری ایزو) کدامند؟

    تعدادی از مهم ترین مراجع صادرکننده گواهینامه ISO به شرح ذیل می باشد که نمایندگی های این مراجع در ایران فعالیت می کنند و شما می توانید پس از پایان کار مشاور در پیاده سازی و اجرای سیستم و انجام ممیزی داخلی، با این شرکت ها تماس بگیرید تا جهت انجام ممیزی نهایی و صدور گواهینامه اقدام نمایند: TUV NORD, TUV INCERT, IMQ, DQS, URS, DAS,Quality Austria

  • برای همکاری و استخدام در شرکت پلاک آبی چه اقداماتی انجام دهیم؟

    در صورت تمایل به همکاری با شرکت پلاک آبی کافی است به بخش «همکاری با ما» در سایت شرکت پلاک آبی مراجعه نمایید و اطلاعات و سوابق کاری خود را در فرم مربوطه وارد کنید.

    توجه به این نکته ضروری است که در صورتی که مشخصات و سوابق کاری خود را در فرم‌های متفرقه و فرمت‌های گوناگون دیگری برای ما ارسال کنید، مشخصات شما در بانک اطلاعاتی جامع شرکت پلاک آبی قرار نمی‌گیرد. به همین دلیل شانس بررسی رزومه و تماس با شما بسیار کاهش می یابد.

    نکته مهم آن است که شرکت پلاک آبی در صورت اعلام نیاز شرکت‌ها و سازمان‌های دیگر یا مووسسات کاریابی به استخدام نیرو، پس از هماهنگی با شما و کسب اجازه، رزومه شما را در اختیار درخواست کنندگان قرار خواهد داد تا در صورت تمایل با شما ارتباط بر قرار نمایند.

 تماس با ما

تلفن: 09211437289
پست الکترونیک:
info @ p l a c a b i . com

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…